soundcloud.com

Demo gibi bişey. Düzen böyle değil yani.

Nasıl?

 

Fena deyil :)

samiabi19

ben de beğendim.

nax

La minör tonundan çık. Bir sürü ton var. Fa diyez minör yap mesela. Si bemol minör yap... La minör seni kısırlaştırır. Burada hemen la minör'e bok atıyorum sanılmasın. la minör'e çakılıp kalmak bu hale getirir.

Şarkının ilgi çekici bir yanı yok. Müzik yapmak için yeterli isteğin olabilir. Ancak daha çok müzik dinlemelisin. Daha çok çalışmalısın. Mesela Debussy dinle, Schumann dinle...

alperz

melodi çok tanıdık. bir de hareket katman lazım, çok uzun süre tekdüze gidiyor. biraz daha progressive yapsan olur bence. ama buna da biraz daha hareket katarsan drum'n bass'a bağlarmış gibime geldi :)

şu haliyle güzel film sahnesi arkası müzik olur yalnız.

bu arada greensleeves'i de dinledim, genelde iyi/başarılı çalıyorsun, tebrix

loveinaflipbook

greensleevs'i de beğendim

nax

Trailer müziği gibi geldi bana. Böyle ormanlık alanda güneş batarken birbirine üzgün üzgün bakan sevgililer varmış falan :) (çok pis hayal kurarım)

Kısaca beğendim ben. Sadece başlangıçta vurucu bi şekilde girse çok daha hoş olurdu. ben öyle seviyorum ondan yani, yoksa bu hali de çoghoş.

kırmızıkalem

ophelia ayrılan sevgililerin bimde karşılaşma sahnesinde çalıyormuş gibi canlandı benim gözümde de. güzel olmuş, eline sağlık.

yns

girişi tanıdık geldi ama beğendim

rapisa

indirebilirmiyiz bunu

rapisa
1

mobil görünümden çık