Merhaba
Bilgisayar mühendisliği bitirip yüksek lisans yapmak mı yoksa o yılları sektörde çalışarak geçirmek mi daha mantıklı?yüksek lisansı yapan ne için yapıyor?extra ne sağlıyor?belli bi alanda muazzam bilgi sahibi mi oluyo adam o yüzden mi yüksek lisans yapıyor?



 

değişir bence, eğer bilgi güvenlik üzerine uzmanlaşmak istiyorsan anti-virüs şirketinde çalışmayı seçmek mantıklıdır

facebook

Ise girip, sektoru ve calistiginiz bolumu once bir tartin derim. Daha sonra baktiniz calistiginiz bolum hosunuza gidiyor, o bolum uzerine yuksek lisansa basvurun ve gece egitimi ile yuksek lisansinizi da tamamlayin.

yilmazyildirim

bilgisayar muhendisiyim, yuksek lisans yapiyorum ve ayni zamanda calisiyorum. ikisi birbirine engel degil, ozellikle bizim sektorde. bizim sirketin neredeyse yarisi ayni durumda. Ikisini birden yapmalisin. yuksek lisans ne katiyor diyorsan, sektor icin etiketten baska bir sey degil. bir de askerligi erteliyor iste. eger yuksek lisans'in gercekten bir ise yaramasini istiyorsan calisma. ama sonra sektore donmek istediginde sorun yasayabilirsin. ya akademide devam edersin yada gercekten arge yapan master'ini yaptigin alanla ugrasan sirketlerden birine girmeye calisirsin.

crucio

turkiyede faydasi yok ulkede teknoloji uretilmiyor zaten.

mazungu
1

mobil görünümden çık