efenim hazırlık öğrencisiyim 13 martta toefl a girip hazırlık kariyerimi zirvede tamamlamayı düşünüyorum. =)
sonra eli boş gönlü hoş süper bi insan olacağım taaa ekime kadar!
motive edici bir şeyler arıyorum kendime, 'toefl geçince şunu yapayım aha evet' dedirtecek mutlu edecek filan. sosyal, insan dolu bir şey olsun ama na 25 kitap oku bunları gibi değil zira onu zaten yapıcam=)
önerisi olan?

fotoğraf çekiyorum, bi de ispanyolca öğreniyorum hani bilginiz olsun =)
edit-büdüt: evet helecandan yeteri kadar bilgi vermedim affola. istanbul'dayım, hatta bonus memleket konya orda yapılacak veya oradan da yürütülecek bi şey olursa anne şefkatine koşabilirim. erkeg değilim bi de. body'ye başla filan demeyin diye dediydim.
dslr makinem var, temel eğitim aldım, bi atölye'de projelere filan katılıyorum.öyle fotoğraf sanatçısıyım denebilecek gibi filan değilim başlangıç sayılırım =)

@ben de bir gun yazar olurum belki:
ne demenizi bekliyorum, mesela ben şöyle şöyle bir spora bir de onun kulübüne başladım vakit geçirdim sosyalleştim çok şahane.
şöyle bi sosyal sorumluluk projesi var gittim gördüm.çok vakit alıyor ama işe yararsın.
öğrencilere yönelik şöyle bi staj var iş var yapar mısın?
gibi.gibi.gibi.

 

fotoğraf çekiyorum derken, ne kadar ilgilisin fotoğrafla?

vital

rizedeydiniz değil mi?

can see

kısa film çekebilirsin ilgiliysen.. fotoğrafın avantajını görürsün. şahsen ben görüyorum.

vital

yani ne dememizi bekliyorsun.
-ispanyolca öğreniyormuşsun zaten.
-fotoğraf çekiyormuşsun zaten.
-kitap da okuyacakmışsın zaten.
-erkek de değilmişsin ki badi yapasın.

sana tavsiyem konyaya gidip oradaki ispanyol turistlere mevlana müzesinde falan rehberlik yapman, bu sırada aynı zamanda mevlana müzesini harika bir şekilde fotoğraflayıp ekim e kadar bir sergi çıkarman.

ya da bu süreyi istanbul'u gezmek ve tanımak için kullanabilirsin. ne biliim, sevgilin yoksa kendine sevgili bul bi tane, varsa zaten ne güzel, işte bu sevgilinle istanbulu gez dolaş. yeni arkadaşlarla tanış falan.
bi de badi, spor falan sadece erkekler için yaratılmış şeyler değil yahu. spor a git. fit bir vücuda sahip ol. sevgilin yoksa bulmanı kolaylaştırır.

ya da git bir kafede garsonluk yap. para kazanırsın hem.

böyleyken böyle.

ben de bir gun yazar olurum belki

sevgilin yoksa, bul bir tane. varsa da git adamcağıza zaman ayır biraz, yazık adama

zubundy

@bira sisesi kapagi: serefsizim benim de aklima gelmisti .
ama arkadaşların toefl alabilir, alamaz; izin alırlar, alamazlar. problem hep bunlar. ama sen yapabilirsen yap zira çok pis içimde kaldı benim! =))

denizin kulleri

Spor yapmanızı kesinlikle tavsiye ederim. Basketbol, futbol gibi sporlar için sanırım yaşınız çok geç, fakat boks gibi mücadele sporlarına az da olsa ilginiz varsa en azından bir deneyin derim. Erkek olmadığınız farkında olarak bunu söylüyorum. Korkmayın öyle burnum kırılır, ağzım gözüm şişer diye, ciddi bir müsabık olmayacaksanız öyle idmanda kolay kolay birşey olmaz.

Farklı sosyal aktivitelere de bulaşabilirsiniz. Örneğin görme engelli arkadaşlarımızın bulunduğu derneklerde onlara kitap okuyabilirsiniz.

tekosin

www.couchsurfing.com veya www.hospitalityclub.org sitelerine üye olarak, ülkemize gelen turistleri evinizde konuk edebilir veya onlarla birer kahve içebilirsiniz.
sosyalleşmenin yanında, yarın öbür gün interrail yaparsınız, gittiğinizde sizi konuk edecek şahane insanlarla tanışabilirsiniz.

Fotoğrafla ilgileniyorsanız, stop-motion'a merak sarıp, eğlenceli kısa filmler yapabilirsiniz.
Veya bence en güzeli, parttime ya da full time bir işe girin, çalışın. ama o parayı harcamayın ve yazın ispanya'ya gidin. böylece hem öğrendiğiniz dili pekiştirirsiniz, hem de gezmiş olursunuz.

gioberg

imkanın varsa eğer yurdu gez,tanı,fotoğraflar çek.her haftanı bir şehirde geçirsen ne şahane.

skplgl

ifsak a git. makinanı eline al istanbul u karış karış gez öğren. sonra keyifle otur bi kafede kahve iç.
bağımsız filmleri takip et.

oceano
1

mobil görünümden çık