Arkadaşlar merhaba,

benim bu üçlüyle son zamanlarda sorunlarım var. Şöyle ki; bundan 1-2 ay öncesine kadar Lync üzerinden Kişilere eklediğim bir kişi otomatik olarak Outook Kişilere oradan da senkronizasyon ile telefonuma düşüyordu.

Son 1 aydır ne olduysa Lync'ten Outlook'a kişiler aktarılmıyor, bu arada aktarılan bir kişi de arafta kalmış gibi Lync'ten Outlook'a geçmiş ama oradan bir türlü Android'e senkron olmuyor. Outlook Kişilere direk eklediğim kişiler senkron oluyor aradtaki o kişi olmuyor.

Bunun teknolojik olarak bir çözümü var mıdır? Yardımcı olabilir misiniz?

 

lync-outlook arasini bilemiycem ama androiddeki hesabi kaldirim bastan eklersen muhtemelen o araftaki kisi gerceklige geri donecektir.

olmadi outlooktan onu sil, sonra tekrar ekle. yada androidden ekle outlook'a oradan gecsin

crucio

@crucio araftaki kişiyi (ismi de böyle kaldı garibimin) bir şekilde androide atarım ama asıl mesele lync outlook arası. zira outlook'a direk eklediğim kişiler androide geçiyor. teşekkürler ilgin için.

brhmbl
1

mobil görünümden çık