Merhaba
1-2 gündür javascript öğrenmeye uğraşıyorum.tamam döngüler form elemanları ile etkileşim genel kurallar vs.onları anladık.ee bununla sitede yağmur yağdırma resimlerin altına efektler oluşturma tarzı şeyler yapılıyordu.başlangıç seviyesinde kaldım.acaba önce html5&css3 ikilisine de mi baksam.yoksa javascripti daha fazla öğrenme yoluna mı gitsem?



 

onları yapman için html5, css3'den de yardım alman gerekecek. önce javascript'ı tam öğren. yürümeyi öğrenmeden koşmaya çalışıyordun. çok mu önemli yağmur yağdırma efekti?

dokunmakalbime

yok yahu yağmur efektine takmadım kafayı.anlatım videoları onclick onload anlatıp bitirince bi hayal kırıklığı oluyo istemez ister :)

amusan

javascripti hallet önce, hatta google'a thenewboston yaz, oradan da güzel bir yardım alırsın, sonra bakarsın css3 ve html5'e.

devorgilla the gunslinger

bu thenewboston sitesinde videoların başlıklarına baktım.onlar da başlangıç aşamasından bahsediyo.yani sen giriş seviyesinde js öğren sonra html&css3 öğren sonra hepsi karışık ilerle mi diyosunuz?

amusan

Ciddi olarak web tasarım düşünüyorsam bir günümü html5'e ayırır diğer günde de css'e ayırır sonrada bol bol pratik yapar bunlar hakkında aklımda soru işareti bırakmazdım. Bu temelle beraber javascript ve sonrasında jquery öğrenmeye bakardım. Anladığım kadarıyla senin aradığın kısım bu jquery kısmı, animasyonlar olsun efektler olsun gibi.

low-life

javascriptte animasyon = css bilgisi + setTimeout(setInterval) methodu demektir. ikisi üzerine yoğunlaş.

metalnotdead
1

mobil görünümden çık