öğrenciyim. haliyle öğünlerim çok yetersiz ve düzensiz. hemen açıklayayım.
-sabah: normal bir kahvaltı(mısır gevreği değil normal kahvaltı)
-öğle: çok düzensiz kimi zaman simit, börek, poğaça kimi zaman ise fast food
-akşam: bazen dışarıdan bazen de kahvaltılık şeyler atıştırma.
her geçen gün kilo aldığımı hissediyorum. sizce nasıl olur da daha sağlıklı ve dengeli beslenebilirim? daha fazla kilo almak istemiyorum. tavsiyelerinize ihtiyacım var!!!!

 

Okulun yemekhanesi ?

tsubasa

valla ben de öğrenciyim ama evde yoğurt bile yapıyorum.
(bkz: sağlıklı beslenme/@goldentitan)

goldentitan

yemekhaneye çok nadir gidebiliyorum

feelinggood

Ogle yemeginde corba icmeye calis ev yemegi yapan yerler vardir okulun yakininda onlari kesfet. Kola iciyosan birak.

there is a light that never goes out

abicim ben bunları yesem sanırım açlıktan ya da zayıflıktan geberirim. bunun en az üç katı yiyorum ama kilo almıyorum. nasıl iş bu anlamadım arkadaş.

akşamları meyve fln şeyap bari

alexsandro de souza

ben de acaba sağlıksız ve düzensiz beslenmekten vücut yağ mı depolamaya başladı falan diye düşünmeye başladım. çaresizim kardeşler

feelinggood

ne yap ne et protein al.gerisinin eksikliği tuvalet alışkanlığını ve grip olma sıklığını etkiler.ama proteini eksik koyma vücuda kas mas yakarsın sıkıntı olur.yumurta ye mesela hem ucuz hem protein hem çinko.saçlarına da iyi gelir.fakirler eriyip bitmesin diye yaratılmış sanki süt ve yumurta.

aşksız prens
1

mobil görünümden çık