Tavsiye eder misiniz stüdyo dairede oturmayı, artıları/eksileri nedir size göre, daha önce deneyimlemiş olanlar cevap verirse sevinirim.

2. kat önü açık, güneş alan bi stüdyo dairede hafakanlar/afaganlar/atakanlar basar mı bir süre sonra?

(Mutfak ayrı, 1 e dahil değil. Tek başına oturulacak tabii..ve pek de büyük olmayan 1+1 evden geçiş yapılacak)

 

sürekli kullanılan yerleri iyi organize eder ve dekorasyon ona göre olursa stüdyo daire gibisi yok. organizasyondan kastım, tek göz odanın ortasında laptop kablosunun gerilmemesi gibi:)

vizdilva

tek sen tadından yenmez 2 olursan beter bi durum.

jamswety

ısıtmak soğutmak aşırı problem. kaloriferli olsun en azından. eşya az olmamalı yankı problemi olabilir. parti vermek için harika, müzik dinlemek , toplu maç izlemek iin süper ortamlar yaratabilir. bokun kokmamalı tuvalet banyo dışarıya koku, nem vs vermemeli. bir de evet teksen iyi ama yalnızsan çok kötü. insanın yalnızlığını daha çok vurguluyor.

ground

eğer bahsedilen stüdyo salon banyo ve mutfaktan oluşuyorsa ve salona katlanmayan yatak koyacaksan hiç önermiyorum hastane odası gibi olur ve afakanlar basar, eğer dersen ki koltuk koyarım akşamları yatağa çeviririm o zaman fena değil, bir de içini ikeadan ucuza döşersin otel gibi olur ama yatak çok önemli

gates

ikea mağazalarında bu tip tasarımlar var. adamlar göt kadar yeri o kadar güzel döşüyorlar ki keşke şöyle bir odam olsa diyorsun.

bence ikea'ya gidip beğendiğiniz oda tasarımlarının fotoğraflarını falan çekin, fikir versin.

halitkin

yatak bolumunu de cift tarafli kutuphane, dolap cinsi bir seyle kamufle edebilirsiniz, hem oda gibi kapali kapali olmaz hem de salonun ortasinda uyuyormus gibi hissetmezsiniz.

lallala

1+0 da denedim bir kaç ay 1+1 de yaşıyorum şu an. 1+1 den şaşma yatak odan ayrı olsun o ev berduş evine dönüyor illa ki. eve her gelenin yatağının çevresini tüm yaşam alanını görmesi hoş değil.

emre unalan
1

mobil görünümden çık