3 ay sonra kasko yenileyeceğim axa ile. ne yapsam?




 

Yapacağın şeyde bir farklılık yok, uygulama tüm şirketler için geçerli. Sen yine birkaç şirketten teklif alıp en ucuzundan yaptır.

cakabo

yeni sistemde poliçe üzerinde araç bedeli yazmayacak. araç pert olursa poliçe üzerinde yazan kaynaklardan (internet vb) alınacak 3 eşdeğer fiyatın ortalaması araç bedeli olarak kabul edilerek ödeme yapılacak.
bir diğer husus da özellikle axa sigortanın yaptığı yetkili servis yerine özel servise yönlendirme ve orjinal parça yerine eşdeğer parça kullanarak hasar maliyetlerini düşürme uygulaması düzenlemeye gidiyor. yeni, düzenleme ile 4 çeşit kasko olacak. kasko, dar kasko, geniş kasko, tam kasko şeklinde. poliçe üzerinde hasar durumunda gidilebilecek servislerle ilgili varsa kısıtlar yazılıyor olacak. ayrıca parça değişimlerinde de orjinal mi yan sanayi mi kullanılacağı baştan poliçede belirtilecek.
aracını seven ve garanti kapsamında aracı olan kişilerin yetkili servislerde geçen ve tedarik yerine orjinal parça sağlayan kasko ürünlerini talep etmeleri gerekir.
tüm sigorta şirketleri 1 nisanda yeni ürünlerini çıkartmış olacak. artık fiyat benchmarkı yapıp en rasyonel kararı vermek size kalmış.

mat couthon
1

mobil görünümden çık