Arkadaşım benden önce gelecek, oralarda buluşulabilecek en kolay nokta neresi, kapıdan çıkar çıkmaz?

Epi topu 15-20 dakika fark edeceği için illa starbucks vs olması gerekmez.
Ne bileyim ''vodafone'un önü'' de olur.

En kolay, çıkınca en çabuk göze batacak noktayı soruyorum. Teşekkürler.

 

Dış hatlar çıkış kapısının önü veya meeting point.
Ben olsam freeshop da buluşurum..

porn star

vodafone'un önü

yimirta

@yimirta

ben onu uydurmuştum, ciddi misin sen?

piston aşağı indi

buluşma noktası (meeting point) 1 veya 2.
1 kapıdan çıkınca hemen solda, 2 hemen sağda kalıyor diye hatırlıyorum.

anonim yazar

@ anonim yazar

abi gözünü seveyim çok spesifik bir yer ver. meeting point falan anlamayacak bu, bildiğin kaz çünkü.

bana de ki ''git şu mağazanın önüne''

piston aşağı indi

en kolay olsun ve ayakta beklemesin dersen, cikistan ciktiktan sonra hemen solda uclu besli koltuklar var, bari oturarak bekleyin birbirinizi, bir de o cikis kapisinin izdihamindan etkilenmemis oluyorsunuz cunku genelde cikanlar saga donuyor, bu arada sag sol derken ben sanki kendim kapidan cikiyormus gibi anlattim, bir olasilik da denildigi gibi cikis kapisindan cikmayip iceride dutyfreede bulusmak olabilir. bu arada ben de orada vodafone var diye hatirliyorum. yimirta sallamiyor olabilir.

mavicorap

meetin pointi kolay gorursunuz fakat tavana bakacaksiniz, tavandan asagi avize gibi sarkan boyle mavili isikli bir ucgen birinin ustunde meetin point/bulusma noktasi 1 digerinde .... 2 yaziyor yani tavana bakarsaniz gormemeniz imkansiz fakat onunaltinda 15 dk ayakta beklemek istemezseniz diye ben seyettim.

mavicorap

meeting point ile falan uğraşmasın. orada en kolay görülen 2 yer vodafone ve avea standları. birisi çıkınca sağda diğeri solda. kapıdan çıkar çıkmaz ister istemez görüyorsun ikisini de.

kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci
1

mobil görünümden çık