www.sabah.com.tr

vaktinde aynısı süreyya ayhan'da da olmuştu. yüzlerce altın vermişlerdi. bu kadının nikah şahidi başbakan'dı. sağdan soldan bir sürü hediye kazanmıştı.gündeme oturmuştu, adına spor okulları, salonları yapılmıştı vs.. men falan yetmez bunları vatandaşlıktan çıkaracaksın. çok sinirliyim. bile bile nasıl böyle ahlaksızlık yapabiliyorlar?


 

bu kadın öğretmendi sanırım ve bu birincilik sebebiyle milli sporcu kontenjanı gibi bir şeyden dolayı yıllardır beklediği atama yapılmıştı.

benim anlamadığım şey acaba hiç ortaya çıkmayacağını mı düşünüyorlar doping alırken?

kayranin kedisi

(bkz: lance armstrong)

Cok uzucu, amator bir spor takipcisi icin cok moral bozucu, keyif kirici.

Turkiye'deki futbolda şike olmasi da ayni bok.

long live rock n roll

olayların perde arkası nedir bunu bir araştırın,
süreyya ayhandan dinlediniz mi neden ceza almış diye ?

atıp tutuyorsunuz, fatih altaylı bile değindi bu konuya

Ramiegovic

perde arkasını yiyim. bir sporcunun olimpiyatlardan men edilmesi için 2 kez arka arkaya dopingli olması lazım. hani ilkinde eczanenin, doktorun, içtiği ilacın hatası. ikincisi ne?

edit : son paragrafta itiraf etmiş. zaten haberden anlaşılacağı üzere nasıl bir karakterleri oldukları konusunda fikir veriyorlar. www.bursadabugun.com

dokunmakalbime

Sporcu dediğin hadi onu geçtim insan dediğin 2 dakikada ve bir haberle harcanmaz. bir otur soluklan ve olayların gelişimini izle. 2 sene önce taurasi'de de insanlar o kadar emindi ki doping yaptığına. sonra onu suçlayıp demediğini bırakmayanlar, başarı için tükürdüğünü yalayıp 2 sene sonra adını haykırıyordu salonlarda.

macabrex

bütün yazılanlar kaynak olarak posta gazetesini vermiş, posta gazetesi ise hiç bir yeri, haberin kaynağını gören var mı? ben bakındım ama bulamadım.

irbat
1

mobil görünümden çık