bilgisayardan anlayan, dinamik, seyahat engeli bulunmayan, b sınıfı ehliyetli arkadaşların yardımcı olabileceğini umuyorum :)

hocam aynı sorun bizde de var. sebebi de kablo modemın 2 ip atayabilmesi imiş. router lı bi hub alırsan sorun cozulur.


peki ağ bağlantısı denen zımbırtı çalışır mı? yani ev ağı kurabiliyorum yine de değil mi? sonuçta switch var arada.
bu modemin şifresini falan bilmediğim için hiç giremedim. arayüzünü bilmiyorum ama ilk kullanım şifresini bilen bana bildirirse sevinirim. bu routerli hub kaç paradır ki? astarı yüzünden pahalıya gelmesin??


sabit ip olayını bilmiyorum bizdeki sabit deigl.
router pahalı deigldi yau, 40-50 civarı biseydi. ben mecidiyekoyde bulamadım almadımdı ondan. bulursan ubldugun yeri de yaz da biz de alalım, kanser olacaz.


ag baglantısı ise yaramıyor bu arada.


ağ bağlantısının işe yaramaması çok mantıksız değil mi? yani benim internetim olmasa dahi bilgisayarlar birbirlerini switch üzerinden de göremeyecekler mi?
kadıköyde yazıcı hanında vardır heralde gibi sanki ama alır mıyım henüz bilmiyorum.
