almayı düşünüyorum da, bakımlı duyurucu arkadaşlara danışmak istedim. dr.murad ürünlerinden hiç kullandınız mı? memnunmusunuz? ben siyah noktalar, t bölgesi için eczacıyla konuşup ona göre alıcam..




 

ben peelingini kullanmıştım. üzerindeki yazılar turuncuydu. memnun kaldım ama şöyle kaldım; her şey yüzüme alerji yapıyordu , o yapmadı. onun haricinde siyah noktaları yok etmedi ama azaldı.

kırmızıkaşekaban

Çok memnunum kullanan diğer 2 arkadaşım da çok memnun özellikle artık mavi renk olan seriden. 2+1 şeklinde satan eczaneler var daha uygun fiyata geliyor.

i-pek

Böyle dermokozmetik ürünler satan eczanelerdeki sorun çalışanların bunlardan pirim alması. Sana denk gelen kişi hangisinden fayda elde edecekse onu önerecektir ve ne yazk ki orda çalışanlar da bence çok bir şey bilmiyorlar bu konuda. Kulaktan dolma da değil de baştan savma önerileri oluyor.

Dr. Murad'ın kullandım bir kaç ürününü ama herkesin cildi farklı, her ürün herkeste aynı etkiyi yapmıyor bence çok bir şey bekleme.

Gitmişken Ren'e ve Dermalogica'nın daily microfilliant ına bir bak. (pütürlü bir toz, sabah akşam kullanıyorsun ve çok bereketli bir ürün)

april12th

ren.

girl in a coma
1

mobil görünümden çık