[q]
(9) 

Parfüm

kaiserr76 #573676
Okulda bir arkadaşımın kullanıdıgı parfüm kokusu inanılmaz güzel ne kullandıgını sordugumda karıştırdıgını söylüyor 2 ya da 3 tane bunun yol yordamını bilen var mı ?

Not:karıştırma değince aklına rakıya su eklemek gelmesin birini sıkıyor sonra ustunede diğerini sıkıyormus,benim aklıma ilk gelen rakıya su karıştırmak dı :))))


 

yalan söylüyor. aynı kokmayın diye sana parfümünn adını söylemek istememiş. çok sisnsice ama gerçek

fosforlu cevriye

aynen yalan söylüyor. bu tipler bana özel parfüm, adını bilmiyorum gidip alıyorum falan da diyorlar. parfümeriye gidip denemek en mantıklısı, zaten karışınca da genelde öyle senin beğeneceğin gibi çok güzel kokmazlar.

april12th

(bkz: )www.google.com.tr

firstclass dır o :)

jamswety

yalan soylemiyordur, ben de aynısını yapıyorum.

penetre

karıştırarak kullananını gördüm yalan olmayabilir. ama karıştırıyorum dedikten sonra neyi karıştırdığını söylemediğinden, muhtemelen cevap vermekten kaçındığı doğrudur.

dipnot:parfümün kapağını açıp içine deodorant abanan arkadaş da gördüm, kurumuş roll on'un üstünü nemlendirmek için başkasının deodorantını sıkanını da. direkt benle alakalı bir sorun da olabilir ama hiçbiri de kötü değildi hani. ya da onların doğal hallerindense böyle yapsınlar diyip razı olmamla da alakalı olabilir her neyse. arkadaş kitlemi sorgulamaya başladım şu an.

wiillii

@penetre hangi kokuları karıştırıyorsun ?

Aslında merak ettiğim malum parfümlerin çeşitleri var baharatlı,çikolatalı,ferah.... bunların hangi birbiri ile uyumlu olur ?

yoksa deneme yanılma ile mi bulabilirim biraz sundan biraz bunda :)))

kaiserr76

@kaiserr76 JPG & Gucci homme

penetre

elini onun boynuna kazağına en çok parfüm kokan yerine sür, sonra soluğu sağlam bir parfümcü de al. kokudan çıkarırlar.
he sonra da bize söyle de neymiş öğrenelim.

ekinox

parfümlerin karistirilmasi kisinin kendini aldatmasindan baska bir sey degildir. cünkü son kullanici parfümleri karistirilmaya uygun degildir.

bahsedilmis zaten muhtemelen size söylemek istememis kokuyu.

serabetan
1

mobil görünümden çık