[ask]
(13) 

Bu kızla olur mu

cenkist #570535
17 kız 22 erkek
Aslında 18 23 de diyebiliriz.Kızla devamlı konusuluyor devamlı mesajlasılıyor iltifatlar ediliyor falan ..Çok mu yaş farkı var sanki ufak gibi ne dersiniz



 

akar.

mr fusion

cok da iyi olur cok da guzel olur

ocaan

Hiç acıma

Horoz

olur olur. 1-2 seneye daha iyi olur.

sanxis

arada bir universitelik fark var.

sAINT

yaş farkı konusunda biraz tutucu bir insan olarak genelde olmaz diyorum. bunu dememin sebebi de olaya pompa gözüyle bakan insanlar. istisnalar her zaman vardır. onlardan olduğunuzu düşünüyorsanız neden olmasın.

phoera

yani olmasına olur da çekemezsin büyük ihtimalle.

aşksız prens

olur neden olmasın.

bodom

olmaz, olm manyak mısın en basiti legal bile değil

sonea

bi kısım ekşici tipleri dikkate alma(hepsine değil lafım). sanki sana cinsellik yaşa diyen mi var? yok legalmiş, yok regalmiş. entel ağızlar bunlar.
buna illegal diyenler bunu da eksileyenlerdir:
eksisozluk.com

kargn

ciddi düşünmüyorsan, 18'i doldurduğu gün saldır* diyeceğim de ben olsam yapmam. sen 26 yaşına geldiğinde o 20-21 yaşında olacak. terk eder, depresyona girersin, ağlarsın. ne bileyim.

* 18 yaşındaki bir kız bir zahmet kendi kararlarını verebilecek kapasitede olsun, "pompa ha!! pompa ha!! genç kızları kirletmeye utanmıyo musunuz!!" demeyin yani bence.

der meister

olmaz. daha ergen yaştaki kız.

mrenton

olmaz

yassa leyn
1

mobil görünümden çık