Başlıktaki gibidir. yaklaşık 2 hafta önce yatağımdan kalktığımda tam kuyruk sokumunun biraz üstünde belli bir bölgede lokal bir bel ağrısı ile uyandım, bir anda oldu yani.. Belki geçer umuduyla bekledim 4-5 gün sonra azaldı hani ilk baş yatarkende rahatsızlık veriyordu fakat şu zamanlar sadece eğilirken rahatsızlık vermekte ama acaip derecede sinirimi bozuyor bu bel ağrısının geçmeme durumu.. Bir ağırlık falan kaldırmadım, başka bir durum olmadı.. Yaş 29 bunun sebebi ne olabilir ? Masa başı bir iş yapıyorum ve herhangi bir fiziksel aktivitem olmuyor hareketsizlikt bir gerekçe olabilir mi ? Birde belli bir süre daha geçmezse hastanenin hangi birimine gitmek gerek ortopedi mi,nöroşirürji mi ?




 

ben de masa başı işi yapıyodum. bi gün tutuldu belim, hastaneye gittim iğne yaptılar öyle geçti ağrısı. arada kalkıp yürümek gerekiyor hocam. yıllar geçtiği için hangi bölüm olduğunu hatırlamıyorum ama hastaneye gidince belim ağrıyo dersin, yönlendirirler zaten

delusion

muhakkak doktora gidin öncelikle.

ama tavsiyem sandalyenizi değiştirmeniz yönünde olcaktır. geçip gitmiş bel ağrılarım yeni işyerimde tekrar başlayınca yeni sandalye aldık. yeniden geçti gitti.

Phoebe
1

mobil görünümden çık