Sizce bu durum nasıl işliyor dostlar? Diyelim beş senelik bir ilişkidesiniz, kız arkadaşınız sizinle ilişkiye girmeyi reddediyor. Bundan dolayı "Demek ki beni yeterince sevmiyor" der misiniz? Ya da başka bir sebep mi ararsınız? Mesela evlenmeden olmaz diyen bir kız arkadaş, kendini daha mı çok düşünüyordur sizden? Kendi katı kuralları, düşünceleri daha mı baskındır size olan sevgisinden? Ya da tersten gidersek sevgilisiyle yatan bakire bir kız, sevgilisini çok mu sevmiştir de yatmıştır? Yatmayan aynı sevgiyi göstermiyor mudur? Fikirlerinizi çok merak ediyorum.




 

böyle düzenin amına koyim. sevgilisi kendisiyle yatmayınca sevmemis oluyo. illa vermesi lazım.

tabanzabonanza

Kim ne derse desin,evet öyle düşünürüm. Özellikle 1 yıl hatta 5 yıl gibi bir süreç er kişiyi aşktan derviş olsa bile yıkar geçer bence.Sonuçta cinsel ilişki sevginin bir tezahürüdür bana göre. 'Evlenmeden olmaz' diyorsa da,siz sevgili agabeycigim nasıl 5 senedir evlenemediniz? Hata sizdedir bu durumda. Benzer bir şekilde 1 sene evlilik için tam münasiptir dye düşünüyorum.

kokhucre

yeterince sevmiyor demem.
başka bir sebep aramam.
hayır kendini daha çok düşünmüyordur.
hayır, sevgilisiyle yatan kızın canı öyle istemiştir.
yatmadan da aynı sevgiyi gösterebiliyordur.

cinsel ilişkiye girip girmemek tamamen kendi içinde bir mevzu.
sevgiyle bağlamamak lazım.

berend

alakasız şeyleri birbiriyle kıyaslamamayı öğrenmek lazım. inanç/düşünce/kural her ne diyorsan işte, bunu sevgiyle kıyaslayamazsın. seks yapmayı da sevgi göstermenin bi yolu olarak görmemek lazım. biri gayet fiziksel, diğeri duygusal bi olay. hormonların vs olmasa yine birini sevebilirdin ama yatmak istemezdin.

bxgx

5 senedir evlenmeden olmaz adam zaten sana 5 senesini vermiş diğerlerinin mi muhasebesini yapcak harbi tamam hadi 3-4 ayda 1 senedede verme ama 5 senede vermiyosanda kimsenin hayatı sen sikme.

lord

bence de çok bağ yok.
çok sevse de evlenmeden önce sevişmeyi tercih etmeyebilir
çok sevmese de canı istiyordur sevişebilir..
bir de şu görüş bence biraz sıkıntılı, kimse karşı taraf için sevişmiyor ki, kendi istediği için sevişiyor. yani, öncelikle sevişmeyi isteyen sadece erkek ve kız da ikna oluyor imajı yıkılmalı bence.

pinkket

o kadar ayrı konular ki birbirinden...

yaşlar da önemli olmakla beraber 5 senelik bir ilişkide hiçbir anlamda cinselliğin yer almaması çok normal bir durum değil.
ancak cinsellik yok diye buradan kız tarafı erkeği "yeterince" sevmiyor anlamı çıkmaz... bilinçaltı, kurallar, inançlar, öğretiler, korkular gibi o kadar çok etken var ki insanı sevişmekten alıkoyabilecek...
tersten gittiğimizde ise hayır, yine o dediğiniz noktaya varamayız...

neyleyim

evlenmeden once senle yatmamasi evlendikten sonra da baskasiyla yatmayacaginin gostergesidir

mazungu

fiziksel olarak arzulamanın olmadığı yerde tam anlamıyla romantik sevgiden ve aşktan söz edemeyeceğimiz için yeterince sevmiyordur diye düşünüyorum.

nıç
1

mobil görünümden çık