mükemmeliyetçi duyurucular;

saat almak istiyorum ama şimdiye kadar doğru düzgün kullanmadığım için, marka vb konularda cahilim. bikaç yere baktım, istediğimi bulamadım. çok süslü modeller var, karı mıyım lan ben?

oldukça sade, hem işte hem evde kullanabileceğim bi saat arıyorum. (şunun gibi olanları hiç sevmiyorum: urun.gittigidiyor.com)

100-150 lira verebilirim. piyasadan da haberim yok gerçi tam olarak.

her türlü öneriye açığım.

tşk cnm.

 

100-150 ne la? Cakma saat almani oneririm ya da az daha katip seiko 5 almani.

Mikail bey

saat artik ihtiyac degil aksesuar olarak goruluyor, o yuzden ya cok fonksiyonel ama estetik anlamda zor kabul edilebilecek bir sey alacaksin ya da biraz (en az 2 kati) daha kiyip orta karar birsey bulacaksin.
oldukca sade deyince aklim skagen geliyor. gayet zarif ve amaca (zaman gosterme) yonelikler. gordugum kadari ile fiyatlar 300den basliyor.

selzur

İyi saatler 500 liradan başlar.

solo

150 liraya ya casio alırsın ya da çakma. casio konusunda düşünürsen şunlar var:

www.buroteknik.com

www.buroteknik.com

www.buroteknik.com

bykush

gideceksin swatch a 129 liraya tam istediğin şekilde sade ve zarif şekliyle o saati alacaksın. silikon kordon koku da yapmıyor gayet kullanışlı ve ben hala kullanıyorum emin ol pişman olmayacaksın. Ürün unisex bunu da belirtmeliyim.

.sosyolog.

bykush, senin yolladıklarının tam tersini arıyorum aslında :) saate bakınca sadece sayıları, akrep ve yelkovanı göreyim mümkünse :) sadelikten kastım oydu.

150 tl saat için çok mu ucuz oldu bu arada? dediğim gibi hiç fikrim yok. beğendiğim bi şey olursa alabilirim pahalı olsa da.

sezercik yavrum benim

www.saatcell.com ben bunu kullanıyorum tavsiye ederim tabi renk seçenekleri var (linkteki siteyi bilmiyorum sadece saati gör diye koydum swacth satışı yapılan veya mağazasından al)

.sosyolog.
1

mobil görünümden çık