yardimsever eksi duyuru ahalisi,

imkansiza yakin bir iyilik isteyecegim, lakin kaybedecegim bir sey yok.

18 subat'ta oynanacak bordeaux-galatasaray macina gidecegim. Bordeaux'ya 4 saat mesafede oturuyorum. Bugun galatasaraya ayrilan biletler satisa cikti ve ders arasinda telefon edip kendim ve bana eslik edecek yabanci arkadas icin bilet almaya calistim.

Bordeaux'nun resmi sitesinde telefonla satis yapacaklarini soylemelerine ragmen sahis galatasaray tribunu icin sadece stad gisesinden satis yapildigini soyledi. Ama sitenizde oyle yazmiyordu filan dedim de nafile, zaten fransizcami anladi mi ondan bile emin degilim.

neyse, en kotu bordeaux tarafina bilet alacagim ama gitmisken deplasman tribununde olmak isterim tabiki de.

Okulum oldugundan dolayi bu hafta ici bordeaux'ya gitmem imkansiz. Aranizda Bordeaux'da ikamet eden var mi? Varsa ve programi da uygunsa stada gidip giseden galatasaray tribunu icin iki bilet alabilir mi diye sormak istedim.

adama ev arkadasi bulduran eksi duyuru belki bir mucizeye imza atar diyerekten yaziyorum. Para konusuna gelince, hesabiniz varsa yarin sabah ilk is parayi yollarim. (12,16,28 euro deplasman tribunu. 16 veya 28lik bilet tercihim) yoksa mac sabahi sehirde bulusuruz. Bunun karsiliginda ustune artik yemek mi ismarlarim, ne isterseniz yaparim valla.

Zaten imkansiz bir sey istiyoruz, yuzsuzlugun dibine vuralim. yok mu galatasarayli bir moderator su duyuru en azindan aksama kadar yukarida tutacak:)

 

biz 3 arkadaş gidecegiz ultraslan maltepe-uni olarak. biletler için ultraslan ın resmi forumuna bi göz at biz ordan paris-ultraslandan bi arkadşa beleş bilet ayarlayacagını söyledi bize belki sanada bi sakal atar. bugun de vize işlemleri için evrakları verdik işala göte gelmeyiz. bol şanslar.

yuceonder
1

mobil görünümden çık