Facebookta açıköğretim fakültesi sayfalarında bi dedikodu dolanıyor...
Sözde aöf sınav sonuçlarına sadece ıphone lardan,appstoredan indirilen bi uygulama sayesinde bakılabiliyormus..Aöf nin resmi sitesinde sonuçlar yok..sadece burda yayınlanmış..."aöf mobil" diye aratıp bulunuyormus uygulama..Sınav sonuçlarına bu şekilde bakabilenler var...böyle bişey olabilirmi? yoksa birisi fena halde kekliyor mu? Çünkü bilen birisi için zor olmasa gerek o tarz bi uygulama yazmak..Alt üstü..derslerin adını bilecek ve 1 den 100 e kadar rastgele bi sayı üretip karşılarına yazdıracak....Fakat yayınlama kısmı nasıl oluyor? Appstore da nasıl yayınlanıyor uygulama...Kaynağını görme şansımız varmı?..



 

ancak aöf 1.vize sonuçların da çıkıyor o uygulamada onları nereden bulacak ki?

eleutheiros

doğrumu o notlar peki?

ataman

anadolu üniversitenin resmi uygulaması.

şu an notlar sistemlere yükleniyor bitince yayınlacaklar. yanlışlık oldu sanırım ve o sistemde erken gözüktü , yayıldı ve yayıldı. şu an kaldırdılar zaten düzelttiler durumu.

yine de vize zamanı 1saat filan önce yine çıkmıştı notlar ayni yerden. oluyor böyle şeyler. yakında herkesininki webden açıklanır diye beklenmekte.

zaten görenler de sayısal not görmüşler harf notlarını görememişler. ha 1gün önce öğrenmişsin ha 1gün sonra , bence çok bir sorun olmasa gerek.

sadun.net
1

mobil görünümden çık