nasıl mümkün olur ?




 

wifi printer ise mumkun. degilse namumkun. ama 2 pc varsa atyorum bi odada pc var ve acik, ona printerin bagli olur, sora team viewerla icerden baglanirsin o pc ye laptop inla cikti alirsin. kulagini tersten tutmak oluyo biraz ama aklima bu yol geldi.

rentts

wifi yoksa uzun kablo lazım.

yazik ziyan

wifi yok sanırım.Usb kablo ile bağlıyorum.Bluetoothla falan olmaz mı ?

gorki

olmaz

rentts

yazıcıda wifi olup olmadıgını nasıl anlarım ?

gorki

wifi modem, acik bir bilgisayara bagli printer yeter. bilgisayar uzerinden printer paylasimi yapilir, ayni agdaki bilgisayarlar yaziciya be,lge gonderip yazdirabilir. hatta modemin modeline gore yazici usb ile modeme baglanabilir.

sutlu nescafe

3g modem var

gorki

wifi modem yok demekki. bir ihtimal bilgisayarlara hamachi kurulup sanal ag kurulabilir. tamamen sacma bir fikir de olabilir.

sutlu nescafe

iki bilgisayar varsa, ve iki bilgisayar da aynı modemle internete bağlanıyorsa ev içi ağınız var demektir zaten.

bu iki bilgisayarın bir tanesine yazıcı bağlı olur, o yazıcı paylaşımını açar, o bilgisayar açık olduğu sürece diğer bilgisayardan yazıcı kullanılır. Windows üzerinden başka bir program kullanmadan halledilebiliyor.

burfak
1

mobil görünümden çık