Gece makarna yaptım, birazı arttı, tencerede duruyo öyle. Bunu nasıl tekrar ısıtabilirim? Su koyup ısıtsam bi' şey olur mu hani sıfırdan yapıyo gibi?




 

benmari usulü ısıtabilirsin veya mikrodalga

ground

su koyma ısıtırken,çok kötü oluyor öyle. kısık ateşte ısıt işte.

kadifepanter

mikrodalgada.guzel.olmuyor

jedilance

çeyrey su bardağı su koyup biraz ısındıktan sonra tencerede şöyle bir çevirip sonra da dakkada bir karıştırıp yaklaşık 10 dak içinde gayet güzel ısınır.

locco

makarnanın ne kadar olduğuna göre su koyacaksın. yarım bardak çeyrek bardak falan değil, çok gelirse kötü olur. Sen kafana göre hani birbirine yapışmayacak, yanmayacak, rahat karıştırabilecek kadar su koy. ateşide kısıkta tut. çıtır çıtır yapınca hemen çıkarma karıştır.

secilmis uye

makarnaları sağa sola itikleyerek :) tencerenin ortasında bi boşluk oluştur. ordan tencerenin dibi yanmayacak kadar az su dök. kısık ateşte ilk cızırdamadan sonra karıştırmaya başlayarak ısıtabilirsin.

kakao

arkadaşlar altı üstü makarna, ben aslında suyla mı ısıtayım susuz mu diye sormak istemiştim hani ilkin yaparken sulu yaptık bi daha suda ısıtırsam hamur gibi olur mu gibisinden. 8 ayrı cevap verilecek bi duyuru değil bu, rica ederim, ben bunu hak etmiyorum

hjarteblod

Hahah

nar eksisi
1

mobil görünümden çık