7 yasımdaki yegenim karne hediyesi olarak oyuncak gitar istedi. Oyuncak sitelerine baktım, genelde cok kücük cocuklar için var boyle oyuncaklar. Biraz daha havalı, güzel, cocugun yasına da uygun olacak bir oyuncak tavsiye edebilir misiniz?




 

www.bunlardanistiyorum.com da bir tane var. pille filan çalışıyor. air guitar diye bakın. tatlı bişey. ben benim 32 yaşındaki çocuğa aldım bi tane. oynuyor uslu uslu

kahvegibi

Herhangi bir video oyun konsoluna sahip mi bilemiyorum, ama eğer zaten sahipse Guitar Hero ve Rock Band diye iki ayrı müzik oyunu var. Çok seveni var bu iki oyunun ve yaş ayrımı da pek söz konusu olmuyor. Guitar Hero kendi oyuncak gitarıyla geliyor. Rock Band ise biraz daha aşmış durumda. Oyunun kendisi haricinde davul, elektro gitar, bas gitar ve mikrofondan oluşan bir paket muhteviyatı var. Onun haricinde ikisi de çok ucuz şeyler değil bildiğim kadarıyla. Yine de fikir edinmeniz için şu iki linki vereyim:

www.youtube.com
www.youtube.com

Gördüğünüz üzere yaşın pek önemi yok, veletler çatır çatır çalıyor valla. :)

Eğer bir konsola sahip değilse de, sanırım böyle bir hususta ailenin fikri bayağı önemli. 7 yaş, video oyun konsollarıyla haşır neşir olmak için kimilerince erken bulunabilir. :)

fragman
1

mobil görünümden çık