düşününki bir cafedesiniz. menüde bu seçenek var. garson sizden anahtar kelimeler istiyor.
diyorsunuz et olsun kırmızı biber olsun bir de karbonhidratlı(pilav makarna) bi şey olsun falan diye. size asla sevmediğiniz şeyleri otları baharatları falan soruyor sonra süpriz bir yemek geliyor. sıradan olmayan tasarım bir yemek. böyle süprizli şeylerden hoşlanır mıydınız yoksa ay ben denemem mi derdiniz?



 

30 lira vereceksem ve beğenmeme olasılığım varsa hoşlanmam. fikir olarak iyi yine de.

there is a light that never goes out

çok yemek seçen birinin asla denemeyeceği ama benim balıklama atlayacağım bir menü seçeneği olur. ama seçeneğin çok geniş ve tanınmamış olması lazım. yani yeni tatlar bulmak için seçiyorsam mantıklı ancak bu seçenekle de makarna gelecekse makarnayı kendim söylemeyi tercih ederim.

bu arada bir yerlerde karma restorantı vardı oturuyorsunuz önünüze rastgele birşey geliyor kader iyi kötü seçimleriniz hazırladı geyikleri dönüyor. benzer konseptte yerler var denk gelmedim ama işittim.

wiillii

yemek konusunda sürprizden hoşlanmam. ne geleceğini bilmem lazım.

trinitrotoluen

bayılırım sürprizli yemeklere :) kesinlikle denerdim.

su olsam ates olsam

hoşlanırım.

hayley williams ile evlenecek genc

Kesinlikle denerdim. Bortu böcek dahil her türlü şeyi deneyebilirim yemek adına. Tek sartım yumuşak olmasi. Karides bile sert geliyor kac kere zorladım kendimi yok yiyemiyorum.

spica

böyle bir şeyi denemek için gideceğimden ay bu ne deme şansım da olmaz aslında. yani sonuçta 3 çeşit yemek 5 lira düşüncesinde yanlışlıkla gitmiş olma ihtimalim %1 falan olur. cevap olarak ben denemek için giderdim açıkçası.

ecaz
1

mobil görünümden çık