[ev]
(5) 

kadikoy moda'da ev.

vital #562472
selamlar evliya celebiler.

moda da ev bakiyorum ben simdi... nisan sonundan sonra harekete gecmeyi planliyorum, ufaktan bakinmaya basladim evlere.

yeni fikir sokak, muratbey sokak, cemal sureya sokak nasil sokaklardir. bu civarlarda evler buldum genelde internetten arastirmalarimda...

1000 lira limitim var. biraz ustu alti pazarlikla insallah olur :)

sagolun

 

valla sokakların hepsi güzel de, moda için internete kanmayın. Moda pahalıdır, ucuz evlerin hepsinin bir sorunu vardır, hatta 1000 lira altı evlerin %90'ı çok şanslı değilseniz gerçekten kötü çıkabilir. Bahçe katı gösterebilirler, yeni bina değilse bahçe katından uzak durun. Moda'da evlerin hepsi eski ve bahçe katları da genelde sorunludur, faresi eksik olmaz, gider boruları falan patlamaya meyillidir.
Oldu da buldunuz, evi gündüz gözüyle iyice gezin, rutubetine falan bakın. Sonra uğraşırsınız.
Biraz abarttım ama Modalı olarak insanlara köpek bağlasan durmaz evlerin 1300 liraya falan gösterildiğini görüyorum. Üzülüyor insan tabii.

whoosie

sokakların hepsi iyi. 1+1 mi bakıyosun? 1000 liralık olanların tümü (zaten modanın çoğu) 30 yaşın üstü binalardır. Bu binaların genelde aidatları yüksektir.
Yeni 1+1ler 1400 civarı :(

marisa

aslında 1000 lira zor farkındayım. 1200 lira civarına ama oldukca göze hos gelen arakatta evler gördüm. eskiler evet ama ben de 4 yıldır abbasağada yasayan biri olarak eski ev konusuna takık değilim. semt güzel olsun ev temiz olsun tamamdır benim için.

mesela
www.sahibinden.com

vital

sorunlu ve eski dairelere sırf modada oturcam diye o kadar para verilmez

runlolarunn

yorum ve cevaplar için teşekkürler.
istanbulda düzgün ev 1000'den aşağı zaten pek yok. kuzguncuk, çengelkoy diğer alternatifler. artık beşiktaşta oturmak istemiyorum, tarabya tarafları da fazla uzak geliyor.

su anki evim 900 küsür olacak, değmez, besiktas abbasağada sobalı 1+1

modada da 1200'e kadar kombili, ara katta ya da altında daire olan, buruna yakın sayılabilecek düzgün yer bulamam mı yani?

vital
1

mobil görünümden çık