haftanın 3 günü bölge, 2 günü de kardiyo giriyorum. sırf kardiyo günleri için ipad aldım ve farkettim ki zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum.

sadece bisiklette 50 dk zaman geçirmişim ama inceden tırsıyorum. şimdi kardiyo yapayım derken kas filan yakar mıyım? çalıştığım bölge filan boşa gider mi acaba?


 

50 dakika biraz fazla gibi geldi bana. beslenme konusunu toparlayabiliyorsan sıkıntı olmaz da, koştuktan sonra aç kalıyorsan erir gider kaslar.

yeni dunya duzeni

uzman değilim ama genelde yağ yakımının ilk 20 dakikadan sonra olduğu söylenir. bir de, ter atma daha doğrusu kalp atışı önemli kardiyoda. 50 dakika sözgelimi spinning için çokken, sakin sakin bisiklet için normal olabilir.

african rain

kas yanması o kadar basit birşey değil. sen beslenmeni aksatma ve fitness ı bırakma

defansif orta saha

ben direk bisiklet aldım. iş dönüşü kullanıyorum, 45 dakika sürüyor eve varmam, 4 günde 2 defa çıktım şimdilik. daha form tutma aşamasındayım. epey dur kalk var yolum esenyurt boyunca 7 kmlik bi rota. 3 ay sonra sıkı beslenmeme rağmen göbek bölgem dehşetli bir şekle girecek. uyluk etrafı hayvan gibi olacak.
nereden biliyorum? aynısını daha önce yaptım. sirkeci zincirlikuyu rotasında haftanın 3 günü sabah akşam pedal bastım. barbaros yokuşu falan çıktım her akşam. sonuç: adonis.
tavsiye ederim.

kargn

kas kolay kolay yanmaz. kasin erimesi olayi spor yapmayip dengesiz beslenirsen olur. spordan sonra protein tozu icebilirsin.

tdl
1

mobil görünümden çık