Bugün kafaya koydum, Migros'tan alıcaktım. Bi baktım milyon tane çeşit var. En beyazlatan, 3 boyutlu beyazlatan, parlak beyazlık, paradontaks, sensodin derken başım döndü.

En beyazını duyuru bilir dedim. Ne önerirsiniz?

*sigaram yok, çaydan sararıyor sanırım hafiften. böyle bembeyaz olsun istiyorum. ama beyazlatıcam diye diş minesine de zarar vermesin. fiyat mühim diil.

edit: diş lekesi yok, sadece hafif sararma. düzenli dırçalamayla 1 ayda farketsin istiyorum.

 

sensodyne gentle whitening

kesinlikle !!! düzenli (1 yıldan fazla) kullanıldığında lekeleri bile çıkartıyor.

jimjim

opalescence


edit: aşındırma kısmına katılıyorum tabii ki fakat benim dişlerim cok hassas olmasına rağmen (mine hipokalsifikasyonu diye -ya da ona benzer bir isim- bir sorunum var) ama ilk fırçalamada fark gösterdi bu macun.

sopiro

beyazlatıcı macunların HEPSİ mineyi aşındırarak beyazlatır.

inthechaos

O kadar çok diş macunu kullandım ki, hepsi birbirinin aynı bence. Mükemmel bir beyazlık hiçbir zaman elde edemedim. Şu an Sensodyne kullanıyorum, o da diş hassasiyetine güya iyi geliyormuş diye aldım. Henüz yeni başladım, ne kadar iyi bilemiyorum =)

KelebeK

düzenli kullanımda ben de sensodyne'den memnun kaldım.

lotesse

arkadaşlar dişhekimiyim. öncelikle macunlar diştaşı temizliğine yardımcı olarak dişleri temizleyebilirler. yani dişlerde tartar yada sararma vs varsa bunların detertraj dediğimiz diştaşı temizliği işlemleriyle giderilmesi gerekli. sonrasında mevcut düzelmeyi dişleri fırçalayarak devam ettirebiliriz. macunun burada etkisi sınırlı yani.
diğer mevzu diştaşı temizliğinin hiçbir zararı bulunmamaktadır. diştaşları orada kalırsa dişetinde enflamasyona alveolar kemikte erimeye neden olur. yani ilerleyen yıllarda kemiği eriteceğinden sağlam dişleri çekmek zorunda kalırız. bu söylenti beni dellendirmekte. hadi dişhekimlerini türkiyedeki üniversiteleri geçtim ulan avrupada her dişhekimliği fakültesinde periodontoloji kürsüsü var bu işi yapıyorlar. isviçreli bilim adamları bilmiyor bi siz biliyosunuz aq. neyse sinirlenmiştim ama şimdi sakinim.
gelelim lazer olayına. özelde çalışırken bu işten iyi para kazanmıştım ama bu işe girişmeyin. her hastaya bunun zararlı olduğunu anlattım ama illa yaptıracam diyenlere bişey diyemiyosun sonuçta.

ne olacak yau
1

mobil görünümden çık