Bug mıdır nedir bilmiyorum da how i met your mother başlığı 12 sayfa(her sayfada 100 entry) bende. Fakat 10., 11., ve 12. başlıklardaki 100 entry hep aynı entryler. Yani 900. entry ile 1000. ve 1100. entrylerin hepsi aynı ve aynen bu şekile 901 ile 1001, 902 ile 1002 aynı şeklinde devam ediyor. ve 3 ocaktan itibaren yazılan entryler -ki eğer yazılmışlarsa- görünmüyor. Bir sorun mu var yoksa nedir?

Not: Bir sayfada 50 entry getir dedim, 23 sayfa oldu ve 23. sayfadaki son entrynin tarihi 17 aralık ! neler oluyor la?


 

bug'ın kişiseli olur mu bilemeyeceğim. bende dediğin problemler yok çünkü.

jack of hearts

Cacheleri temizleyin efendim. Ayrica baska bir browser ile deneyin.

trimpot

bu olayların olduğu sırada uzun süre sözlükte hareketsiz kalmış olabilir misin? yani sözlük işlem yapmadığın için seni atmıştır. sen işlem yapmak istedğinde de normal internet kullanıcısı gibi gelmeye çalışıyordur sayfalar, tekrar giriş yapıp yenilediğinde sorun gider böyle ise sorun.

abtash

söz konusu başlığın 900. entrysi benim entrym ve bu entry aynı olan sayfaların başında duruyor hep. sanırım bununla ilgili bir bug söz konusu. keza aynı tarayıcıdan, login olmadan sözlüğe girip aynı başlığı incelediğimde sorun ortadan kalkıyor. moderatör abilerimizin haberi ossun.

deliktas

dün aynı sorun bir başka başlıkta oldu..
ve sözlüğe logged - on durumdaydım..
sözlükte ara sıra olan bir aksama..
bir kaç dakika sonra düzeliyor otomatikman..

fuck milk get beer2

benimki uzun süredir böyle ve kendiliğinden düzelecek gibi durmuyor.

deliktas

hatta şimdi baktım mesela; sol frame de (11) entry girilmiş hali var tıkladım ve bugün girilen entryleri gördüm. ve son girilen entry 1108. ancak tümünü göster dediğimde yine hatalı haline dönüyor ve 1200 tane entry girilmiş olarak görünüyor ve son entrynin tarihi de 03.01.2009. çok ilginç gerçekten. galadnikov abi bi baksana ya.

deliktas
1

mobil görünümden çık