bir kapıyı açmak için kilit yuvasına bir takım aletler sokulur ya, eğer anahtarı kapıya geçirilmiş halde bıraksak, dolayısıyla o aletler sokulamaz yuvaya, ve hırsızlardan korunmuş mu oluruz? pencereden falan girebilme ihtimallerini gözardı edelim. kapı için konuşalım. biz evdeyken fünyeyle kilidi patlatmazlar heralde?




 

anahtarı tam olarak yan bir şekilde bırakırsan, arkadan başka anahtar sokulamıyor. ama kapıya göre de değişebilir belki. denemen lazım.

safra

anahtarı kapının arkasında bırakırsan sende açamazsın ( çelik kapı ise eğer)

pierre bezukhov

nasıl açamam @pierre? normalde açmak için anahtarı sokup çeviriyoruz ya, ben sokup çevirmeden bırakacağım. bunu da evin dışından değil içinden yapacağım. bunda ne var ki?

hjarteblod

e öyle yapın zaten? evde yatarken falan kapıyı kitledikten sonra anahtarı çekmenin manası yok ki anahatar da üzerinde dursun

metehan01

evdeyken yapmazlar öyle şeyler yan bırak aynen safranın dediği gibi ben öyle bırakıyorum korkuyorum tek bazen :) zaten öyle kilit patlatanlar senin eve giriş çıkışları takip edip boş anını bilip giren tipler.

nunishuris

evin içinden yaparsan hırsıza karşı önlem olabilir.ben anahtarı kapı arkasında bırakıp çıkmak istiyorsun diye anladım

pierre bezukhov

kapıyı kilitlemeden sadece anahtar bırakırsan işe yaramaz. dili ittirerek açabilirler.
www.uzmantv.com

subseven

Kilitlenmediği sürece açılır. Hatta üstünde unuttuğum zaman anahtarı (çelik kapı değil) pet şişeden kesilme küçük parçayla açıyorum kapıyı. Ama anahtar falan girmiyor dışarıdan orası kesin.

heritage
1

mobil görünümden çık