bana sanki eskisehir daha moderin gibi geklio, insanlarda daha fazla para var gibi ve eskisehirde bence gayet daha yeni model arabalar geziyor gibi :) ikisehirde de tramvay var ... sizce hangisi daha moderin ve daha zengin ?




 

eskişehir köy bildiğin ne moderni!!!

Xenus

antalya tabikide..yazları eskişehirde bi bok bulamazsın,ama mayıstan sonra alanya'ya git ortam kaynıyor.

pierre bezukhov

fakat nufus olarak fazla fark yok ... eskisehir 700.000 antalya 1.000.000. hem eskisehir de bar ve cafeler de dolu antalya da nasil bilmiyorum

samiabi19

eskişehirdeki bar sayısından kat kat fazlası antalya'da vardır.

pierre bezukhov

İçkiye hiç de karşı olmamakla birlikte modernliğin bar sayısına bağlanmasını pek aklım almadı. Benim için modernlik kadınların istediği saatte yalnız, istediği elbise ile ve çekinmeden dolaşabilmeleridir, kitapçı dükkanından adım atamamak, tramvay otobüs heryerde kitap okumaktır, konser ve etkinliksiz bir saatin bile olmaması, insanların koyun olmadığı, düzgün gitmeyen bir şey gördüğünde mutlaka uyardığı, sokak sanatçılarının performans sergilediği, medeni bir şekilde protestoların yapılabildiği, bugün ne yapalım dendiğinde önünde şehirde yapılacak onlarca yüzlerce seçenek olmasıdır. Antalya yı bilmiyorum ama Eskişehir bu açıdan bakıldığında herhalde çok da modern değil ama ortalamanın yine de bayağı üzerindedir diye düşünüyorum.

Saydığım bazı özellikler şehirden çok ülkeyle ilgili bu arada.

puc

eskişehirde yaşayan biri olarak evet çoğu şehirden daha modern.ama o kadar abartıldığı kadar da değil.

pelinn.
1

mobil görünümden çık