www.casperturk.com

beyler bilgisayar nasıl? alınır mı sizce?


 

üstad bana burdan her sorana casper alma ıyk casper alma diyordum. fakat ansızın hayatıma dahil olan onlarca casper'ı inceleyince fark ettim ki bu elemanların hakikaten güzel aletleri de var. şimdi burada "ıyk casper mı" cılar çıkacak, ben de öyleydim ama döndüm. git gör tut, az kullan. kaliteli duruyorsa al.

elalemin derdi

casper imajını düzeltmek için hem kaliteli hem de fiyatı diğerlerine nazaran ucuz notebook'lar satıyor. ben çok uzun süredir piyasa araştırması yapıyorum. bence piyasadaki en iyi notebook bu-bu fiyata-. görmediğim, bilmediğim bir nokta vardır diye buraya yazdım.

chess.is.my.life

Bir dolu marka kullandım. Sorun çıkartmayanını görmedim. Casper garanti konusunda iyi onu diyebilirim. Git modeli bir teknoloji mağazasında kullan. Isınıyo mu bak. Ilığın biraz üzerindeyse sıcaklık uzaklaş. Sadece kasanın üzerine değil altına da bak. Elini fan çıkışına tut. Fan makine boşta olmasına rağmen sürekli çalışıyorsa gene uzaklaş. Biraz şans işi bu. Casper'ın inanılmaz serin bir kasasını da kullandım cayır cayır yanan kasasını da. Eğer kasadan memnun kalırsan alınabilir.

onexey

evlerden ırak.. sakına sakın!!!

bilmemkacincinick

bence linkteki urun en azindan full hd olmaliydi.

lorenzen

ben de iki buçuk senedir casper nirvana kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamadım. herkes kötülüyor ama arada iyi modeller denk geliyor heralde.

xenophobe

aldıgımdan beri 4 kez ekran sebebiyle servise gönderdim. Bence alma!

symmy
1

mobil görünümden çık