[q]
(5) 

Ortam kezbani

spica #554953
Dün daha once hiç bulunmadığım bir ortamda bulundum bir saat kadar. İsin kötüsü ortamdakileri de tanımıyordum o yüzden bişeyde pek soramadim. Şimdi sekerler otlar filan ucusan bi ortam. Ben sigara dahi içmiyorum. Bi ara bi kova ve kesik kola şişesi ile bi atraksiyon yapıldı ben sadece ona eslik ettim ne olduğunu bilmeden. Ne ictim ben ? Sonra baktım devamı geliyor kaçarcasina gitmem gerek diyip kalktım. Basım donüyordu ve acayip usuyordum.




 

sazan.avi midir bu bilemedim ama şekerler otlar kavramını bilip kova olayını bilmemekde enteresan geldi,

Cevap esrar sanırsam.

basond

bayansın sanırım. hiç içmediğin için kendine kezban sıfatını layık gördüysen burada bi yanlış var. içtiğin şey esrar. tahminimce temiz insana benziyorsun bence seni oraya götüren kimse bir kez daha sorgulamanda yarar var

rapon

Yok valla cok ciddi sordum şekerin otun adını herkes biliyor ama gerekten kullanmisligim yok kova yi da duydum ama icinde ne vardır ne yoktur bilmiyorum.

spica

Erkeğim ama böyle bi ortama daha once hiç girmedim.

spica

kova ne. evde temizlik mi vardı?

atmosphere
1

mobil görünümden çık