Twitter, Facebook... ve tonla sosyal paylaşım sitesi eksisozluk'u nasıl etkiledi? Hit sayıları, sayfada geçen süre vs. tarzı istatistikleri merak ediyorum. Bir de daha önce her ne sebeple olursa olsun uçurulan yazarlara af getirilip tekrar yazar olmaları sağlanamaz mı nasıl öneri?




 

kötü öneri. yazar olmak için bekleyen yüz binler varken, kötü yazar olduğu önceden kanıtlanmış, sözlükte atılmış olan insanların tekrar geri alınması saçma.

roket adam

ekşi sözlük neden hit kaybetsin ki? hatta tersine buradan paylaşılan entrilerle tanınırlığı artıyor.

illuminatinin basindaki adam

kötü öneri. ekşi sözlüğün kapısında zaten binlerce yazar adayı var. önce onlara, taze kanlara şans tanınır. onlar tükenirse ve adam kıtlığı çekilirse eskiler çağırılır.. ama bu da pek sağlıklı bir fikir değil.

bilmemkacincinick

af kadar saçma bir olay yok. ya en başında hiç yaptırım uygulamayacaksın ya da af uygulamayacaksın. adam mı oynatıyosunuz bi iler bi geri. onca trol, densiz, liseli, aptal herif bi anda geri mi gelsin? peki bu kadar adamın yaptığı ne olacak? ölüm kalım meselesi mi yaw denilebilir ama bir düzen sağlanılmaya çalışılıyorsa kurunun yanında yaşın da yanması kaçınılmazdır.

sttc
1

mobil görünümden çık