gece gece aklıma takıldı. homer bir bölümde elindeki kitabı açıyor karşısına family guy elemanı peter griffin çıkıyor altında intihal yazıyordu. sonraki sayfayı çevirdiğinde ise american dad elemanı stan smith çıkıyor onun altında ise intihalin intihali yazıyordu.

the simpsons yapımcısı matt groening ile family guy, cleveland, american dad gibi animasyonlar ile ted filminin yapımcısı seth macfarlane arasında hiç söz dalaşı, suçlama ya da mahkemeleşme gibi bir olay yaşandı mı? arkadaşlar mı yoksa imkan olsa birbirlerini keserler mi?

araştırmaya üşendim kısaca biri özet geçerse sevinirim.

 

simpsons'un pek s.kinde değil açıkçası. arada güzel güzel giydiriyorlar sadece. (misal bir bölümde homer'dan binlerce klonlanıyor yanlışlıkla, kamera o klonlara pan yparken arada peter griffin görünüyor, ölmüştüm ilk gördüğümde :D :D) seth macfarlane de çok şükür kompleks sahibi bir insan değil de o da işine gücüne bakıyor. biz de zevkle izliyoruz bunları.

zgn

family guy da, american dad de, hatta cleveland show dahi simpsons aile yapısını kullandığı için intihal diyordur belki de. anne-baba-iki çocuk-bir bebek-evcil hayvan şeklinde.

Niddleman
1

mobil görünümden çık