
asmış da olabilirler asmamış da olabilirler tamamen hoca/asistan inisiyatifine kalmış bir şey. ayrıca ortada çan eğrisi varsa hiçbir nota güvenmemek lazım. harf notları bir iki güne girilir girilmezse hocaya git onlar söyler.


bizde de aynı durum olmuştu. sınav günü mutlaka okula gidip hocana sor. ben belki geçmişimdir diye gittim ama fd ile kalmışım çan eğrisi bizde de vardı,notum çok düşük değildi ama kaldım.


hoca daha açıklamamıştır notunu henüz notların tamamı verilmedi. ist ünide bildiğim kadarıyla artık finalden 50nin altında aldıysan direkt bütünlemeye kalıyorsun. almadıysan vizenin %40'ı, finalin de %60'ını hesaplayıp 50'nin üzerinde mi ona bakıyorsun. harf notu önemli değil yani sen bu şekilde geçtiysen geçmişsindir.
