"Kardeşim ben bunca zamandır eşşek kadar bahçeli evde bin liraya oturuyorum senin havan kime, veriyorsan 750'ye hemen kiralarım o depozito da 2 aylık olacak" dedim. Önce bi şaşırdı sonra düşünürüm görüşelim falan dedi.
Hayır ben bu amınakoduğmun semtinde nasıl adam gibi bi ev bulucam ya

hak veriyorum haklısın.
Bende zamanında dünya bayıldım emlakçıya.
Ama fırsat deyip yoluyorlar.
Tanıdığın birisi varsa sitede falan oturan orada varsa boş anca öyle bulursun.


Alakasız olacak ama ben de Beylikdüzüne taşınmayı planlıyorum. Benim işimi 2+1 görüyor fakat muhit iyi olsun, akşam geç saatte sokakları it kopuk dolu olmasın bir de yakınında alışveriş yapılacak yeri falan olsun istiyorum. Hangi mahallelerine bakmalıyım?


Buyukseh.cumhuriyet mahallesi. Adakent olarak bilinen alan. Adnan kahveci.


Kankut 5+2'ye 1000 lira alacak kadar muhteşem bi ev sahibine denk gelmişsin, aynı konforu bekleme derim, zira piyango gibi bişi çıkmış sana :)


5 yil evvel beylikduzunde kiralar hakkaten ucuz ve ederindeydi. Simdi herkes kahpece metrobusten sebeplenmeye calisiyor ona canim sikildi
