yarışmanın kuralları şöyle; ben ihtiyacım olan şeyleri söylüyorum siz de bana uygun gördüğünüz saat markalarını ve model çeşitlerini söylüyorsunuz. ama sonunda hiçbişey kazanamıyorsunuz:)

şimdi benim bikaç iş görüşmesinde kullanmak üzere bi saate ihtiycım var. saati gören işveren demeli ki bu arkadaş bayağı tarzmış bunu ucuza kekleyemem, bu adamın karşısında üç kuruşun hesabını yapmıyayım falan filan. bi saatle bunlar dedirtilmez elbet ama ne kadar fark ettirse kar.
bütçe 1400 tl'ye kadar çıkabilir. aklımdaki markalar Maurice Lacroix ve hamilton.

bu arada başka aksesuar, insanın kendini pazarlamasında etkili olabilecek başka öneriler de alabilirim teşekürler..

 

asdfasfdasf işveren saati görüp yüksek maaş teklif edicek? işveren olsam "1500 lirayı saate veren adam" olarak damgalarım seni ve çok müthiş profesyonel falan değilsen mit mezunu olsan sokmam kapımdan.

hope ender

Tissot olabilir ama düşünce harbi çok çok saçma. Bence yapma

winstoncash

zaten alıcam işe yarasın. çakma aksesuarlarla insanların gözünü boyayıp iş alan insanlar tanıyorum.

ilkinci

fmcg bir ik ci arkadasin agzindan:

"görüsmeye gelenlere bakiyorum,odtü, bogazicinden aldigim adam kacabilir ama sabanci, bilkent, koc egitim olarakta ayni, zenginse, onu aliyorum cünkü adam para icin baska yere gitmez, ailesinden rahattir, cok kariyerist olmaz zaten ailesi istedigi yere sokar, benim sirketime de istedigi icin geliyordur." demisti.

hak veriyorum, hos degil ki benim ailem böyle degil maalesef ama kendi bakis acisindan sirket adina kötü degil, bunun yaninda kendi görüsüm eger üstünde egreti durmuyorsa, akilli biriysen gecmisinle de bunu destekleyebiliyosan öyle git. güzel, pahali giyin. firma iyise elbette.

dandik firmaya, ya da üstünde egreti duran aksesuarlarla gitme bence.

serabetan

www.victorinox.com

victorinox marka saatlere bak. özellikle active klasmanları süper, fiyatları da türkiye'de 600 tl. isviçre malı, el yapımı, dayanıklı.

thracian
1

mobil görünümden çık