selamlar,

biliyorum daha önce de soruldu ama benim kararsızlığımın genel sebebi teknik özellikler değil. ipad'deki uygulamalar konusunda aklım apple tarafına kayıyor hep.

örneğin garageband. müzikle uğraşan birisiyim, bu yüzden garageband hakikaten bayağı işimi görür gibi geliyor. tabii deneyen müzisyenlrden de duymak lazım. bildiğim kadarıyla androidde benzer bir uygulama yok.

bir de iStomp olayı var, belki bilenleriniz vardır...
www.youtube.com

müzik dinleme deneyimi de nasıldır acaba, iki cihaz konusunda da bir fikrim yok.

bunun yanında reminders ios'da ücretsiz olarak geliyor ve lokasyon bazlı hatırlatma özelliği var. bu benim için çok önemli bir özellik. androidde bunu astrid üzerinde bir add-on satın alarak yapabiliyorsunuz ama performansını bilmiyorum, apple'da standard geldiği için bir sıkıntısı yoktur diye tahmin ediyorum, zaten google da pek elle tutulur sıkıntı sonucu vermiyor.

android'de de google now var ki o da çok işimi görür diye tahmin ediyorum. bayağı güzel bir servis. ama bir yandan da acaba android telefondan bu olayı aradan çıkarabilir miyim gibisinden şeytan dürtüyor, çünkü işte şu lanet olası garageband yüzünden!

evet bir yandan da ekran çözünürlüğü acaba sıkıntı yaratır mı diye dşünmüyor değilim, retina ipad mini 2013 ekim'de gelebilir söylentileri var, uzun bir süre.

bi de insanlar nelerle uğraşıyor, ben gelmişim ne soruyorum. hemen anında alacağımdan da değil ha, zaten param da yok daha. tamamen can sıkıntısı, iç bunaltısı...

 

ipad mini'de garageband ile yapacaginiz muzikle harikalar yaratirsiniz.

sizin gonlunuz ipad'den yana, soru bosa olmus.

entrapmen

harika falan peşinde değilim ama sadece yolda veya seyahatteyken de uğraşabilmek istiyorum, yoksa evde müzik kaydı yapacak olsam ipade ihtiyaç duyacağımı hiç sanmıyorum.

bir tablete ihtiyaç duyuyorum bir süredir. ders çalışmak, doküman karıştırmak, text okumak ve internette telefondan nispeten geniş bir ekranda gezinmek gibi işler için.

olmuşken tüm işlerimi de görsün istiyorum ama işte olay bölünmüş durumda. androidde garageband gibi bişey olsa hiç düşünmem, direkt nexus alırım.

yani aslında gönlüm nexus'tan yana ama sırf şu garageband ve istomp olayı hoşuma gidiyo bayağı. apple fanı falan da değilim üstelik tek bir apple ürünüm yok bir minik ipoddan başka.

loveinaflipbook
1

mobil görünümden çık