Can sıkıntısından dolayı en düşük ligden bir kulübü 1. lige çıkartmaya çalışacağım. Kullanmayı düşündüğüm tek program genie scout. 5 yıl içinde acayip acayip ucuz oyuncular çıkıyor meydana. Program sayesinde ucuz, kaliteli, yabancıları hedefliyorum. Lakin yabancı sınırı olmayan lig var mıdır?

edit: atıyorum, ingiltere'nin en düşük liginden bir kulübü çalıştırıyorum. eğer ingiltere'de yabancı sınırı varsa, bu sınır türkiye 2. ligindeki gibi midir?


 

almanya liginde yabancı sınırlaması yok.şu an dortmund ile harikalar yaratmaktayım ordan biliyorum bu kesin yani.aynı şekilde belçika liginde de yabancı sınırı olmaması lazım.tam emin değilim ama.

willzyx

avrupada eu oyuncular sınırsız non-eu sınırlı, en yüksek yabancı kotası da italya'da diye hatırlıyorum. ama bunlar en üst lig bilgilerim.

ingiltere'de ise noneu oyuncunun çalışma izni alması gerek, onun için de milli olması gerekiyor. alt ligde milli oyuncu biraz zor olur gibi.

late viper

İngiltere'de yabancı sınırı yok, ve 6 tane lig olduğu için bol bol vaktini alır, ben öyle oynuyorum son birkaç senedir. Ama biraz var aslında; Avrupa dışından 3 tane adam alabiliyorsun sanırım. Bir de Avrupa dışındakiler için "work permit" gerekiyor. Bu da alt liglerdeki oyuncular için alınamayacak bir şey.

long live rock n roll
1

mobil görünümden çık