rehber, mesaj ve widgetlar arasında geçiş yaparken telefonda kasılmalar oluyor. görev yöneticisine ne zaman girsem ram 1 gb'ı gösteriyor sıfırla dediğimde de 700'lere iniyor. android dünyasına yeni adım attım konuya pek hakim değilim, telefondan en iyi şekilde verim alabilmek için ne yapmak lazım note 2 konusunda tecrübeli kimse var mıdır?




 

ram konusu bende de aynı. oraya çok takılmamak gerekiyo. 2gb her şekilde yeterli oluyor. rehbere girerken biraz beklemesi kronik bütün notelarda aynı ama mesaj ve widgetlerde kasmıyor normalde.

wipe yapmayı denerseniz düzelir belki.

tabanzabonanza

wipe yapmak derken? :)

mvpdirk

telefonu sıfırlamak, fabrika ayarlarına döndürmek.

forum.donanimhaber.com

bu linkte wipe ve diğer şeylerle ilgili bilgiler var.

tabanzabonanza

Telefonu root et ve seeder diye bir program var onu yükle göreceksin fena hızlanacak. Bizde bir S3 vardı kasıp kasıp durdu, bizim hatun o kadar para verdiğimiz telefon rehberi açarken bile 10 saniye düşünüyor diyince telefona seeder kurdum şimdi fena çalışıyor.

Tutkun

su ram temizleme programlarini kullanmazsaniz kasmalar azalir. her yerde yazioz hala ogretemedik. android telefonlar ram'i ne kadar cok kullanirsa o kadar iyi calisir. Siz ram'i temizledikce uygulamalar arasi gecis yaparken telefon o uygulamalari tekrar tekrar bastan calistiriyor bu da kasmalara ve uygulamalarin crash etmesine sebep oluyor. ram doldu diye android yavaslamaz merak etmeyin. ram az geldiginde kullanmadiginiz uygulamalari kapatarak gerekli alani olusturur o.

lutfen okuyun

lifehacker.com

crucio

rom ve root olayında garanti dışına çıkıyor diye duymuştum

mvpdirk
1

mobil görünümden çık