selamlar,

bu tip duyurulara cevap geliyor mu gerçekten? mesela bir ürün getirtilmesi istendiğinde, bunun için parayı önden mi gönderiyorlar isteyenler? yoksa ürün ellerine geçince mi veriyorlar? komisyon tabii ki var işin ucunda, ama nasıl güvenilebiliyor hakkaten elemanın ürünü getireceğine? ya da parayı alıp uçmayacağına?

genelde heralde iphone5 veya ipad veya benzeri ürünler isteniyordur diye tahmin ediyorum. peki bu tip duyurular sayesinde hakkaten istediği ürüne sorunsuz kavuşan oldu mu? hürsan yaşayan oldu mu? açsam mı ben de bir tane? hı?

 

genelde eleman malı getiriyor, daha sonra gerçekleşiyor satım. çünkü o mal zaten alıcı vazgeçse bile aynı fiyattan alıcısını bulabilir. atıyorum iphone 5 getirdin, herif vazgeçse elinde patlamaz yani o. bana da kindle paperwhite lazım, getireceksen büyük makbule geçer.

barut

bana buradan bir yazar kindle getirdi, herhangi bir sıkıntı yaşamadık. fiyat konusunda zaten anlaşmıştık, geldiğinde sanalpazar'a koydu. komisyonu o ödedi, kargoyu ben ödedim. o şekilde anlaştık.

yakın zamanda dönecek olan birisi varsa kendime de kindle getirtmeyi düşünüyorum.

kayranin kedisi
1

mobil görünümden çık