Ev için bunlardan bi tane alsam çok iyi olur hem yatak olarak kullanır hem gün içinde oturucak bi' şeyim olur diye düşünüyordum ama fiyatları görünce afalladım. Niye bu kadar pahalı ya bunlar? Görseldekiler mesela 900 ve 1200 lira. Bu işi ucuza kapatabilme imkanımız yok mu, spotçulardan ne kadara bulabiliriz mesela yatak olabilen ikili kanepe?




 

çekyat denilen türdekiler olmaz mı? hem onların altına eşya da koyulabiliyor sanırım. resimdekiler kadar estetik değil ama.

icim urperiyor

ya yok estetik olması hiç önemli değil, öğrenci evi zaten. ev dediğim odası olmayan, bildiğin stüdyo daire. biraz geniş bi koridor gibi. içine yatak + koltuk sığdıramam, yatak alıp onda oturmayı da istemiyorum. böyle gündüz koltuk gece yatak olarak kullanabileceğim herhangi bi çözüm arıyorum. yoksa katlanır yatak + tekli koltuk alacağım.

hjarteblod

işte açıldığı zaman yatak işlevi görebilecek olanlar işini görür o zaman. görsel de buldum bak:
www.dekorasyonadresi.com

icim urperiyor

yatak rahatlığını verir mi bilemem ama ortalamanın üstünde şehirlerde spotçular çarşısı oluyor mutlaka, oraları dolaş kesinlikle bulursun. temiz bi 2. el de düşürebilirsin. ben istanbul'da spotçudan açılıp 2 kişilik yatak olan kanepe almıştım 300 liraya. hem de onlar getirmişti arabayla.

hoppadanak
1

mobil görünümden çık