deminden beri bakiyorum sankim su asagidaki linkteki sinirsiz 1mbpsli tarife bize daha uygun gibi, yani ttnetin de superonline'in da eksisozlukteki sayfalari sikayet dolu, ben de allah icin akil sagligi gayet kiymetli bir insanim. diyorum ki benim icin hiz onemli degil onemli olan sinirsiz olmasi, yani oyle degil mi benim gibi normal kullanicilar icin? evde genelde iki kisi olucaz, bu kisilerden er olani oyun oynamayi, torrent kullanmayi seviyor, ben dizi seyredip, blog okuyanim, biraz da cimriyim, internete deli para gitsin istemiyorum.

www.turksatkablo.com.tr

bi bakiverin hele su linke?

 

1mbit artık pek yetmiyor. kaldı ki adil kullanım limitli internet servis sağlayıcıları bile 3mbps'ye düşürüyor.

tüm masraflar dahil fiyatları karşılaştır, 3mbps ve üzeri paketlerden birini tercih et.

uydunette tüm masraflar = internet paketi + kablo tv(9.5 TL)

uydunet bölgende sorunlu değilse gayet iyi bir hizmet veriyor

bk

@bk 5mbps sinirsiz olsa rahat olur diyorsun yani...
bolgemde sorun olup olmadigin nasil kontrol edicem bilmiyorum, skayetvar a falan bakarim herhalde, sorun deigin haftasonu veya aksam bu saatlerde hizin dusmesi mi?

mavicorap

5mb sınırsız kullanıyorum. geçen ay 200gb download yapmışız, ki öyle torrentçi falan değiliz pek. hızda bir yavaşlama olmuyor bizde. günün her saati 600kb/s civarı download yapılabiliyor, pingi iyi oyun oynanabiliyor.

bk

burada da soruyim; ankara cankaya kizilay civarindayim, bu yakinlarda uydunet kullananlar memnun mudur? portlar dolu falan gibi yazilar okudum forumlarda, var midir boyle bir sorun?

mavicorap
1

mobil görünümden çık