galatasaray ile oynuyorum.
taktiğim şu: 4-2(mc-mc)-3(aml-amf-amr)-1 (st) 4-2-3-1
bazen ise 4-4(ml-mc-mc-mr)-1(amc)-1 (st) 4-4-1-1 kullanıyorum.

sorunum şu, her maç neredeyse 20 şutum oluyor, bunlardan 6-7tanesi kaleyi buluyor ve sadece 1-2 gol bulabiliyorum. en son sinirimden van persie'yi, sneijder'i editörden takımıma aktardım. sol kanada da gareth bale'yi aldım. denemek için. yok olmuyor. yeniliyorum, fark yiyorum.

mesela bjk, psg ve milan'ı fark atarak yeniyor bende neden böyle?

en son fm 2009'u oynadım. taktik olayı çok değişmiş 2012'de. her maça farklı taktikle mi çıkmam gerekiyor? daha ayrıntılı olarak mı yaklaşmam gerekiyor?

 

4-4-1-1 iyidir. en öne Baros gibi iyi bir adam al, hatta Baros'u al.

ucan spagetticanavari

canavara katiliyorum. 4-4-1-1 iyidir. Pirpir poacher driblingi, pacei, composureu, finishingi, anticipation, off the ball iyi bir forvet cak. Orta sahada da kafaya iyi cikan bir mcc al, rakibin degajini aynen geri yollasin, forvet onlari toplayip leblebi gibi gol atsin. Orta sahada iyi long shotli birini al, sut cektir. Kanatlari driblingli hizlimadam tabii ki, iceriye katetsinler, soldan gelen ortaya sag kanat, sagdan gelene sol kanat gecirir. Kornerleri 6 yard ox, ii kafa atan defansi da challenge keeper yap, tamamdir. Sonra gel tum bolgelerinde oynayan adamlar gol atmazsa cemkir burada.

fdegir

Long shotlara dikkat edin, önüne gelen ceza sahası dışından abanıyor muhtemelen. Target Man kullanın, pasları kısa atmaya çalışın. MC'lerden birisine defansif görev verin, gol yeme olayında faydası olur. Duran toplarda da heading'i iyi defansınıza ön direkte buluşturmaya bakın.

PS: Çift forvet her zaman tek forvetten daha verimlidir, aklınızda bulunsun. Target Man + Poacher güzel uyum yakalar. Anca çok şahane adamlarla oynanır tek forvet. Amr-aml kasmak yerine doğrudan klasik 4-4-2'yi deneyin bir kere.

homo sapiens gotgobekus
1

mobil görünümden çık