bu özelliklerde bir ipad almayi düşünüyorum.
muhtemelen mini. acaba yer sıkıntısı yaşar miyim? ayrıca android telefonumun internetin ipad ile paylasirsam telefondaki hız ile ayni olur mu?



 

çok yaşamazsın. bende baya app var üstüne 2-3 tane film atıyorum. sıkıntı olmuyor. ama müzik yok tabi.

diğer sorunun cevabı evet olur.

esenboga

32 yi tercih ederim ben. 2-3 tane büyük hacimli film atsan app ler falan derken birşey kalmıyor. daha müziği, video sunu saymıyorum.

acan99670

ipad mini retina display değil. büyüteçle bakılan iphone gibi gözüküyor ekranı. bence mini alma derim.

yer sıkıntısı da cihazı nasıl kullanacağına bağlı olarak değişiyor. içini film/müzik ile doldurmayacaksan app'ler konusunda sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.

saygilarefendim

ilk defa ipad ve apple ürünü kullanacağım için farkı anlayacagimi düşünmüyorum ayrıca araştırmalarına göre kullanicilari memnun

un

16 gb kullaniyorum gayet yetiyor. Var olan hafizayi dosyalar, uygulamalar ve muzik icin harciyorum.
O kadar alternatif varken cuk kadar ekranda neden film izleme ihtiyaci duyulur bilmiyorum.

sAINT
1

mobil görünümden çık