autocad programında çizim yapmak, film izlemek, oyun oynamak için monitör beğendim, lakin oyun oynamaya kalktığımda ekran çok mu büyük gelir? yoksa 21 - 21.5" lik monitörlere mi bakayım?

bahsettiğim monitör: urlji.com

monitörü masama koyduğumu düşündüğümde, monitöre uzaklığım 50-60 cm civarı olacak. bu zamana kadar tüplü monitör kullandığım için bu kadar düşünce içindeyim.

 

23 aldıktan sonra keşke 24 27 felan alsaydım diyeceksin 46 ekran tv de oynuyorum hdmi ile bağlayıp anca kesiyor.

fukka

hiç sıkıntı olmaz bende tüplüden 23 inçe terfi ettim :)

mattiadestro

çok da güzel monitörmüş. 75 Hz biraz belki ama o bile iyi. 3ms. çözünürlük iyi. güzel valla.

sparkle kiddle

24" LG led monitör almıştım. yoğun bir şekilde photoshop kullanıyorum fotoğraf düzenleme işlemleri için, ayrıca yazılım geliştirme vs. 70-80cm mesafeden kullanıyordum ama 24" çok büyük geldi, onu tv yaptım. gidip yine LG nin 21.5" IPS panele sahip IPS225V modelini aldım. oyun oynamam pek ama film vs. izlerken mesafeyi 1 metrenin üzerine çıkarıyorum.

(git: www.lg.com )

coder6006

21.5" kullanıyorum epey de memnunum. çözünürlük de önemli bunda unutma sakın. bu arada gösterdiğin monitörün 21.5"'i hem de. biraz fazla parlak gibi ama. git bir yerinde gör.

linuxville

23" kullanıyorum şuan keşke daha büyük alsaymışım diyorum.
ama ben aldığım zamanlar çok pahalıydılar. bunu da 500e aldımdı.

ucan spagetticanavari

24 kullaniyorum pek memnunum. nadiren oyun oynuyorum, genelde ust uste pencereler seklinde calisiyorum. oyun oynarken de alisiyo insan. ekrana uzakligimi da olctum (goz hizamdan) 60 santim gibi bisey cikti. bazen daha geri de yaslaniyorum dizi/film izlerken.

disq
1

mobil görünümden çık