saçma değil mi? ubuntu ve microsoft kullanıyorum demek gibi bişey. niye yapıyolar? tamam çoğunluğu anlarım da OReilly html5 kitabında da görünce şüpheye düştüm bunun bi mantığı olması lazım.




 

seviş geçer. call of duty'e de kalof diyoruz hatta.
(bkz: derdini sikeyim butonu)

repins

Benim hatırladığım kadarıyla önceden firefox olarak geçmiyordu mozilla olarak geçiyordu. trex simgesi vs. vardı sonradan firefox yaptılar diye hatırlıyore

wampex

Dünya kapanabilir.

Edit: Zaten dikkat edersen mozilla, epıl gibi maykrosoft gibi zibilyon tane ürüne sahip bir marka değil. O yüzden zaten markasının özdeşleştiği, diğer ürünlerinin de yine o ürünle alakalı olduğu bir durumda bırak da öyle denilsin.

Adrammeleck

Tarayıcının adı Mozilla idi. Sonradan Firefox oldu. Çook eskidendi tabii bu. 6-7 sene öncesi. Onlar old school insanlar.

Ayrıca Call of Duty'nin eski adı da Kolof'tu (kalof değil). Sonradan Call of Duty oldu.

tahsin sutcuoglu

ubuntu demekte bir anormallik yok adı ubuntu sonuçta

bihaber

Eskiden Mozilla Firefox'tan ayrı olarak da dağıtılıyordu. Hatta son durum nedir bilmiyorum ama mozilla tabanlı başka tarayıcılar da vardı.

zombi
1

mobil görünümden çık