[hayvan]
(9) 

hasta kedi

therevo #542531
sokakta devamlı besledigim bi kedimiz var. 2 gundur kusması var, bi de usur gibi halsiz, isteksiz durumda. yakınlar bi veteriner aradım ama evcil hayvanlara bakıyoruz dedi su an ne yapabilirm ki? kapalı bi kutu yaptım orda kalsın sıcak olsun diye orayı da sevmedi girmiyo. kapnın onunde bekleyip duruyo, eve de almamama evdekiler sıkıntı cıkarıyo. ne yapabilirim su an? ya da yarın falan? ankara yenimahalledeyim.




 

Yahu götür veterinere, benim kedim sahipleniyorum de. Evcil hayvanlara bakıyoruz ne demek? O bedavaya bakmamak için öyle söylemiştir. Parasını vericem bakın şu hayvana ölücek de.
Allahım ne mal insanlar var dünyada, evcile bakıyoruz ne lan!
Şu anda sen sıcak tutmaya çalışmaktan başka bir şey yapamazsın. Patates haşlayıp ver ya da pirinç lapası, bakalım yiyecek mi.

buff

www.yenimahalleveteriner.net

cevabı aldıktan sonra dedim ne yapabilirim diye 1 saat sonra ara dedi falan. onemli bi isi var herhalde

therevo

Bak Yenimahalle'de belediyenin veteriner kliniği var, oraya götür olmadı.
Şu linkte adresi var. Aman ihmal etme. Belediyenin kliniği olduğundan ya ücretsiz ya da cüzi bir ücret karşılığı bakarlar.
veteriner.co

buff

beni arayan su veterinere gotursem kediyi, 50 liram var daha fazla ister mi ki?

therevo

klinik simdi kapalı da, yarın da pazardır muhtemelen yarın da kapalıdır. pazartesi cok mu gec olur?

therevo

www.eksisozluk.com

ben smyrna

Valla ne diyeyim, özel klinik burası. 50 lira anca muayene ücretidir ama belki insaf ederler. Gitmeden bi daha arasana. Hayvan çok kötü falan de, muayene ücretini vereceğim ama daha fazla param yok de. Biraz acındır bakalım ne diyecekler.
Ayrıca klinik kapalı demişsin de sitesinde 7/24 açık yazıyor.

buff

kapalı olan yenimahalle belediyesinin yeri. ben bi daha arayım.

therevo

belediyenin barınkaları var sokak hayvanlarına ücretsiz .. evdeki antibiyotiklerden az bişi ver ufak dozlarda zararı olmaz mikrobikse iyi gelir .

merkezman
1

mobil görünümden çık