selamlar,

prometricten birkaç sınava gireceğim. bundan önce en son girdiğim prometric sınavı sanırsam 6 yıl önceydi. o zaman da girdiğim dersane (yetkili sınav merkezi) aracılığı ile kayıt olmuştum, her işi kendileri halletmişlerdi.

şimdi ben direkt prometric'ten sınav voucheri almak istiyorum, kampanya falan da varmış hem. şimdi bu sınavlar için prometric'e ödeme yaptıktan sonra, aldığım voucher ile nasıl bir prosedür izlemem gerekiyor?

bir de bildiğiniz prometric sınav merkezleri nereleri/nerelerde? ben güncel olarak hala sınav merkezi olarak devam eden bir bilge adamı biliyorum ama o da uzak kalıyor bana.

şimdiden teşekkürler.

 

Normalde bir sınavı aldıktan sonra fotoğraflı kimlik ile ilgili saatte ilgili sınav merkezine gitmek yeterli. Sınav merkezi İstanbul'da pek çok yerde var (her şehirde yok), ulaşımının kolay olacağı bölgeleri söyleyebilirsen yardımcı olmaya çalışayım.

jolietjake

levent, taksim, daha doğrusu metro hattı üzerindeki herhangi bir yerde olursa en kolayı olur benim için. yoksa da en azından nispeten en yakınına gideceğim zaten.

loveinaflipbook

Ben Mecidiyeköy Gökfiliz İş Merkezi'nde bntpro'da giriyorum genelde.
www.bntpro.com

ek bilgi: Test merkezleri sınavına girilecek markaya göre değişebiliyor o yüzden sen gene de şu adresten kontrol et.
www.register.prometric.com

jolietjake

ben de aynı sayfadan bakmıştım ama fiyat falan çektiklerini görünce dedim bunlar önce kredi kartından para çekecek heralde ve o yüzden kapatmıştım :)

teşekkürler, tüm adresler yazıyormuş burda ;)

loveinaflipbook

bende mecidiyeköyde bnt pro da giriyorum sıkıntı yaşamadım daha.

nofearman
1

mobil görünümden çık