Selam duyrucular ,

sozluktekı kullanıcı adımla duyuruya gırıyordum yılbasında gırmek ıstedım cok ugrastım olmadı sorup baslıkta acamadım. Sonra fark ettımkı uyelık kabul edıyor uye oldum ertesı gundu sanırım baktım kaldırılmış. Eskısi gibi sozluk uyeliğimle neden giremiyorum bilgisi olan aydınlatabilirmi teşekkürler.


 

çaylaksındır.

sifirin altinda

Yılbasından once gırıyordum.

Kartonpiyer

caylaksan beta uzerinden erisebilirsin sadece

entrapmen

betada kapalı artık çaylaklara giriş yok.

sifirin altinda

Beta uzerınden eskıden erişiyordum yılbasından once eksisozluk kullancısı iseniz tıklayın dıyordu bilgileri gırdıkten sonra duyuruya yonlendrıyordu yıne eksı sozluk kuullanıcısı ısenız e tıklıyorum kullanıcı adı ve parola giriyorum ekranı yine kullanıcı adsız duyru sayfasına yonelndırıyor.

Kartonpiyer

Ozaman bıze ıyı tesadüf etmiş.

Kartonpiyer

tamam işte bahsedilen seçenek de kalktı artık sadece yazarlar girebiliyor sub-etha ile.

xenophobe

evet. giremezsin.

beta üzerinden çaylak kullanıcılar duyuruya [es] oalrak giriş yapabiliyordu. duyuru alımları kapalı olduğu halde o şekilde bir çok duyurucu sözlük kimliğiyle geldi. hoş değildi, sonra bu kapı kapatıldı.

çaylaklığın onaylanıp yazar olduktan sonra o kullanıcı adı ile giriş yapabileceksin.

dahinnotha

ben girebildiğini farkettim kaldırttım onu moderasyona.

hope ender
1

mobil görünümden çık