kışları gripten, öksürükten başı kurtulmayan biri her gün ne alsın ki zırt pırt hasta olmaktan kurtulsun? c vitamini mi? e vitamini mi? falanca minerali mi? hap gibi olsun ama, iğrenç tadı olan sıvılar vs. olmasın.




 

doğal ve dengeli beslenmek herkes için mümkün olmayabiliyor. ben ne kadar iyi beslenmeye dikkat etsem de çok hasta olan ve hastalığı da çok ağır geçen biriyim. yani, gerisi fasa fiso olmuyor aslında benim için. gerçekten ihtiyacım var böyle bir takviyeye.

dento

sahterolex'e puanım 10.

normal türk mutfağı dahilinde dengeli düzenli beslenin başka bişiye gerek yok. salatanızı, etinizi, balığınızı, baklagilinizi yiyiverin en güzel bişey. günde 1 adet mevsim meyvesi.

tamamdır.

kobretti

supradyn kullanabilirsin, multivitamin-mineral desteği sağlıyor. hastalıktan kurtarmaz ama süresini kısaltır. reçetesiz şekilde eczanelerden bulabilirsin.

lacunar

allahım! dengeli beslenme tavsiyesini annem babam da veriyor ki bana zaten. diyette falan değilim, her gün fast food tüketen biri hiç değilim. meyvem sebzem eksik olmaz. haftada bir gün balık da yerim. sizin bağışıklık sisteminiz canavar gibi belli ki. ne güzel, özendim size. ama ben yukarıda saydıklarımı yapan ve daha iki hafta önce iyileşmişken şimdi yine yatak döşek yatan biriyim. siz de beni anlayın.

dento

bi tane solgar brosuru al eczaneden..
onun ıcınde vardı

partizan

hafif kırık hissettiğinde bikaç gün immuneks (bu pahalı), umca
uzun kullanım için değil 3-4 gün destek

kediebesi

iğrenç tadı olan sıvı kategorisinden saymazsan kefir içmeni şiddetle öneririm. özellikle evde mayalarsan tadı ayrandan farksız oluyor ve markette satılandan da daha sağlıklı ve ucuz. içmem dersen de multivitamin al derim.

minguinho

bol bol sarmisak ye en iyisi bu

mazungu
1

mobil görünümden çık